Over mij

[Update: 2-2-2013]

About me!
Nou, ik ben dus Mariska. De meeste mensen vinden het echter leuk om mijn naam af te korten, en noemen me Maris. Ik ben 18 jaar oud, en ik woon in een klein dorpje in Brabant. Hier woon ik samen met mijn papa, mama en mijn zus, en natuurlijk onze papegaai Chico en ons hondje Job.


Hobby's enzo
Hetgeen ik het liefste doe, is met vrienden afspreken. Gewoon lekker een middagje bijkletsen, of iets leuks gaan doen. Verder vind ik het ook super tof om naar de bioscoop te gaan, of naar de Efteling ofzo. Winkelen is natuurlijk ook een hobby van me. Ik koop veel boeken en films. Ik lees heel erg veel, en schrijf zo af en toe ook zelf iets.
Verder ben ik dol op fotografie, ik maak overal foto's van. Ik wil eigenlijk ook heel graag nog eens een goede camera hebben.
Talen zijn ook een hobby van me. Nederlands, Engels, Frans. Frans is echt mijn lievelingstaal, al heb ik er al bijna een halfjaar niks meer aan gedaan. Daar moet echt verandering in komen! Verder is turqoise mijn lievelingskleur, en ben ik dol op Pinguïns en puppy's. 


School
Vorig jaar heb ik mijn Havo diploma gehaald, en daar ben ik heel blij mee. Nu ben ik een studente aan de NHTV. De opleiding vrijetijdsmanagement. Het leek mij een superleuke opleiding, omdat ik dol ben op concerten, en organiseren gaat me ook redelijk af. Het leek dus eigenlijk de perfecte studie, maar dat bleek helaas niet het geval. (Hier komt nog een stuk over hoor, voor degenen die geïnteresseerd zijn).
Ik heb besloten om dit jaar af te maken en mijn propedeuse te halen. (tot nu toe heb ik alle cijfers al binnen!) Volgend jaar ga ik dan naar de universiteit. Welke opleiding precies weet ik nog niet, maar ik zit eraan te denken om literatuurwetenschap te gaan studeren. Het moet in ieder geval iets met taal te maken hebben.


Blosses
De naam Blosses betekent niet echt iets. Ik was op zoek naar een leuke naam, en toen bedacht ik: Cherry Blossom. Deze bestond echter al, en toen probeerde ik een aantal namen die hiervan afgeleid waren. Blossom, Cherry, Blossem, maar al die namen bestonden al. Toen bedacht ik Blosses, en toen ik zag dat deze nog niet bestond, besloot ik om de naam te houden. Ik vond het wel schattig klinken.
Zo was mijn blog met de naam Blosses geboren!

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide