maandag 21 januari 2013

Dag 124 t/m 142

Voor diegenen die het niet weten; ik ben met een 365 day photo challenge bezig. Ik ben, helaas, al een keertje opnieuw moeten beginnen, maar ik ben nu goed op weg! Met mijn nieuwe spiegelreflexcamera, worden de foto's nog mooier dan voorheen! Vandaag dag 124 t/m 142. Enjoy!
Dag 124

De foto op zich is niet zo bijzonder. Maar omg. Dat eerste woord. Die eerste zin. Gewoon mijn rijbewijs gehaald! Yes baby!

Dag 125
Bloemetjesss!

Dag 126
Lekker avondje naar de bioscoop. Welke film? The Hobbit natuurlijk! En ze hebben onze bioscoop helemaal omgebouwd. Ziet het er niet tof uit?

Dag 127
Een simpele foto van een cappucino mokje. Mijn allereerste foto met een spiegelreflexcamera. Stiekem is ie nog best mooi geworden..

Dag 128
Ik wist niet dat mijn hond ook aan mediteren deed...

Dag 129
Ook deze is gemaakt met spiegelreflex, geleend van mijn vader, omdat ik er zelf een wilde komen, maar eerst die van hem wilde uitproberen. Deze foto. Wauw. Al zeg ik het zelf. Wauw..

Dag 130
Met mama naar de woonboulevard in Breda, mijn nieuwe camera kopen. Maar natuurlijk moesten we wel eerst ergens even thee drinken. Dit keer bij de Delifrance. Wauw. Ziet dit er niet verrukkelijk uit? 2 mini macarons en een mini brownie. Het was echt heerlijk! Zeker een goede zaak om hier eens te gaan high tea'en.. 


Dag 131
En mijn eigen camera moet natuurlijk ook uitgeprobeerd worden! Waarom ik dit uiltje op de foto wilde zetten? Heel simpel. Met mijn oude camera, krijg ik deze maar niet goed op beeld. Ik weet niet wat het is, maar hij wil gewoon niet.. Maar mijn spiegelreflex kan alles! Vandaar deze dus.


Dag 132
Origami is leuk! Ik had nog zo'n boekje, girligami, waar deze dingetjes in stonden. Leuk als versiering, deze hartjes! :)


Dag 133
Ook mijn 'inspiratieboek' was toe aan was nieuwe tekeningen op de bladzijdes. Drie maal raden welk disney figuur dit is..

Dag 134


Water is toch een raar iets..

Dag 135

Want deze sneeuwvlok is ook water.. (goh..). Toch mooi, hoe de natuur dit soort dingen kan voortbrengen..

Dag 136
De vogeltjes moeten wel wat eten, ze kunnen nu natuurlijk niets vinden in die sneeuw. Dan helpen we ze wel een beetje! En dan maken we gelijk mooie foto's van ze, als ze komen eten!

Dag 137
Ook dit roodborstje had honger.

Dag 138


Waauw.. Volgens mij is dit de hemel. Een hele zaak vol met Fiat 500! Can I have one please?

Dag 139
En deze Fiat Panda. Is hij niet geweldig? Die kleur, wauw. Ik hoop dat deze binnenkort van mij is!

Dag 140


Ik denk dat deze foto wat uitleg nodig heeft. Over iets minder dan 2 weken word ik pas 18. Dan pas mag ik het casino in. Dat duurt dus nog wel even.. Ondertussen kunnen we natuurlijk wel spelletjes spelen, zoals daar. Bijvoorbeeld roulette. Maar dan maken we het interessanter: Een drank-roulette spel! Deze kwam ik tegen bij de Action, een echt roulette spel met (ik geloof) 18 shotglaasjes. Let the games begin!

Dag 141
Ik heb gisteren wat foto's gemaakt. Alleen niet echt iets specifiek voor deze challenge. Deze foto, echter, heb ik gemaakt voor mijn presentatie bij een workshop die ik vandaag had. En aangezien ik die gisteren heb gemaakt, dacht ik: Waarom gebruiken we hem niet ook hiervoor?

Dag 142

Een foto van mijn bureau'tje..

1 reacties:

Dave zei

Nu ga je ook veel minder bewogen foto's trekken aangezien de sluitertijd ferm verkort word tov een gewoon digitaal fototoestelletje waar een seconde tussen de de foto en het moment waarop je afdrukt zit.
Leuk die vogeltjes in de tuin, maar dat wist je al dat ik daar dol op ben hé =)
Ik wist niet dat je brilde?

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide