donderdag 11 april 2013

Bye bye March!

Maart is alweer eventjes voorbij, maar het was een drukke maand met veel dingen te doen, voornamelijk voor school, maar ook grootse plannen die ik heb bedacht. April is aan de gang, en begon al even druk als maart. Hier een overzichtje!
Maart was de maand van pasen, van mooie foto's met mijn camera, van een liefdesbeurs waarop mensen dachten dat ik ging trouwen.. (Ja dat was echt raar, ik liep daar rond, en toen probeerden mensen dingen te verkopen voor een bruiloft ofzo.. De auto's waren trouwens wel cool).. Maart was ook de maand van kou, veel mee kou dan warmte, het was maar een weekje warm.. Een maand waarin ik in die ene warme week wel 3 ijsjes op heb.. Een maand waarin ik voor het eerst van mijn leven in een casino ben geweest. Een maand waarin ik werd genomineerd voor marketeer of the year, maar deze niet heb gewonnen. Een maand waarin ik mijn oma heb geïnterviewd, waarin ik vrijwilligerswerk heb gedaan.. Al met al, een drukke, maar toffe maand!Boeken gelezen
Julie Dam - Fahionista (2 sterren)
2 sterren, omdat ik de eerste keer dat ik dit boek las er helemaal verliefd op was, en het nu ontzettend tegenviel. Het is leuk  geschreven, en wel een gezellige chicklit, maar het einde is echt heel erg raar en ongeloofwaardig, en vandaar de 2 sterren.
Lewis Caroll - Alice in Wonderland & Trough the looking glass (5 sterren)
Dit boek is zo geweldig, vandaar de 5 sterren. 5 sterren geef ik niet zomaar, maar dit verhaal, wauw. Dit boek is fijn om te lezen, het is echt geweldig geschreven, alsof je in een droom bent gestapt, wat natuurlijk ook de bedoeling was, toen Lewis Carrol het schreef.. Als je nog een goed boek zoekt, dit is echt een aanrader!
J.K. Rowling - Harry Potter 1 t/m 5
De sterren variëren van 3 tot 5, de verhalen zijn super, al krijg ik echt een hekel aan de hoofdpersoon. De reden dat ik deze boeken weer las, was omdat ik pas Harry Potter and the order of the phoenix zag op de televisie, en ik helemaal niet meer wist hoe het verhaal ging. Time to read! Ik besloot de hele serie nogmaals te lezen, en ik vind ze nog steeds geweldig.

Shoplog

0 reacties:

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide