woensdag 3 april 2013

Fotodagboek Maart

Hoi lieve lezertjes! Een beetje laat misschien, maar hier mijn foto dagboek van de maand maart. Enjoy!

01.03.2013
Het station in Breda is bezig met een verbouwing. Langs ons oude vertrouwde trapje met 5 treden kunnen wij helaas niet meer naar boven, nu moeten we over dit enorme ding...

03.03.2013
En wachten op mijn busje.. Ondertussen hadden een aantal meeuwen ruzie om een stukje brood..

 Lekker uit eten met mijn ouders! Dit was het voorgerecht, het was ontzettend lekker! Gemarineerde kipreepjes op een bedje van pasta met zongedroogde tomaatjes en kaas..

Mijn hoofdgerecht vond ik eerlijk gezegd wat minder.. De champignons waren te zompig en de saus was niet erg lekker. Het vlees was gelukkig wel goed! Een spies met een biefstukje, twee stukjes kip en twee stukjes varkenshaas. (Mocht je je afvragen wat dat roze geval is, ik heb werkelijk geen idee..)


04.03.2012
Zelfgemaakte kaart met de kikkerkoning!


Hoorah! Het eerste ijsje van het jaar is een feit, eindelijk mooi weer.. Een beetje jammer dat het ook echt maar één week mooi weer was, maarja, het is beter dan niets..


06.03.2013
Met mama even naar het tuincentrum. Ze hadden konijntjes!

Deze plant is mooi he? Ik heb geen idee wat het is, maar ik vind hem wel leuk..


11.03.2013

Wat zijn taalfoutjes soms toch leuk!


16.03.2013
Och, weer mijn pols gekneusd.. De laatste keer hadden we er niks omheen gedaan, want m'n vader zei dat het alleen maar erger zou worden.. En nu had ik hem waarschijnlijk weer gekneusd, dus nu mijn even een verbandje er om heen.. Het ziet er erger uit dan het is, hoor..


 's avonds wel lekker naar de bioscoop, naar de film OZ. Was heel gezellig, en een topfilm!

21.03.2013
Nog even wat kaartjes sturen voor Postcrossing..


22.03.2013
Dit was echt de grootste mindfuck aller tijden.. Dit is het sprookje waar ik jarenlang (en met jarenlang, bedoel ik echt jarenlang) doodsbang voor was. Op de basisschool keken wij altijd sprookjes, en daar zat deze ook bij. Ik heb het er wel eens met mensen over gehad, maar serieus niemand kende dit sprookje.. En pas keek ik in mijn sprookjesboek, en drie maal raden wat ik tegen kom! (Niet zo moeilijk, aangezien er een foto staat, maar goed).. Beetje apart dat niemand het kent, want het is dus gewoon een sprookje van Grimm.. Best raar. Maar nu weet ik wel weer hoe die gaat! Het sprookje zelf is eerlijk gezegd niet eng hoor, het was de uitvoering waar wij naar keken die het eng maakte..


Had ik verteld over onze opdracht voor marketing? Nee? Nou, we moesten een opdracht maken voor Coca Cola in de Efteling en ervoor zorgen dat de in-parkspending verhoogd werd, evenals de naamsbekendheid van Coca Cola. Ons idee was een enorme klimfles te bouwen als attractie, met trollen eromheen, die het sprookje dat we hadden verzonnen zou symboliseren. Ik denk dat ik hier nog een stukje over ga schrijven..


Eenmaal thuis hadden de wolken een redelijk aparte kleur..


Met ons geweldige idee waren wij genomineerd voor de verkiezing Marketeer of the Year, wat ik al eerder had verteld. We wilden groots uitpakken, dus besloten we shirtjes te printen met onze naam, en een trol. Zie hier het resultaat!


 30.03.2013
Vandaag lekker gewinkeld! En lekker een broodje gegeten bij mijn favoriete zaak: Panos. Dit is het broodje dat ik altijd neem: Met kaas, bacon en ei. Nomnomnom!


Ondertussen had mama een bosje Tulpen gehaald. En daar moesten natuurlijk wel even foto's van gemaakt worden! Ik mag het eigenlijk niet van mezelf zeggen, maar deze foto. Wauw.


31.03.2013
Ons slaapkoppie!


's avonds lekker gourmetten voor Pasen! (Zoek Job)


En als afsluiter: Een heerlijke ijstaart van Vianetta! 

2 reacties:

Evy zei

Hee! Wat een leuk artikel! En wat leuk dat je aan postcrossing doet! :) Dankje voor je reactie, ik heb een webshopje geopend op de site www.tictail.com super makkelijk en mooi in gebruik, alleen als je meer functies wil zoals meerdere tabbladen dan moet je wel goed om kunnen gaan met html.
xoxo
Eef

Dave zei

Meestal als ik uit ga eten ben ik halverwege mijn bord als ik er aan denk om er een foto van te nemen. =)
Hopelijk is je pols ondertussen al wat beter? Ik heb twee weken geleden ook OZ gezien, maar ik vond het eigenlijk maar een tegenvaller.

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide