dinsdag 16 april 2013

De sollicitatie

Zoals jullie misschien weten, heb ik sinds februari geen werk meer, en dat is behoorlijk vervelend. Na heel Breda doorgestruind te zijn, en zo'n beetje overal mijn CV afgegeven te hebben, kwam ik bij een winkel die ik zelf heel tof vond, waar ik de volgende dag al op sollicitatiegesprek mocht. Ik kan je één ding vertellen; solliciteren is niet mijn ding.

'Noem een van je goede punten' ehhhhh Na tien minuten nadenken wist ik iets te verzinnen. Niet dat ik geen goede punten heb hoor, maar het is gewoon best lastig om dat zo 1,2,3 te zeggen. 'Noem een van je slechte punten' hmmm.. Mezelf hier zwart gaan zitten maken. Negatief is zo negatief he, en ik wil wel die baan.. Hmm, wat zal ik eens zeggen. En toen de vraag of ik me had voorbereid. Lijkt het daarop? Nee, eigenlijk niet. Fout antwoord, bedacht ik een seconde later.. En meer van dit soort dingen. Je kan wel begrijpen dat ik deze baan niet gekregen heb..

Nu maar afwachten of een van de 257556346781 andere sollicitaties wel effect zullen hebben, maar vanavond eerst een gesprekje bij de supermarkt. Wish me luck!

3 reacties:

Anoniem zei

hoe ging je sollicitatie?

Carlijn zei

Hahaha, daar moet je je echt altijd op voorbereiden he drolleke. Dat vragen ze altijd

Mariska zei

Aangenomen :D

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide