maandag 23 juli 2012

New Challenge!


Het is tijd voor een nieuwe challenge!

Een tijdje terug begon ik met een andere challenge, de Gratitude Challenge. Ik heb hiervan een aantal dingen op mijn blog gezet, maar na verloop van tijd besloot ik dat ik de challenge helemaal niks vond, en heb ik het niet meer op mijn blog gezet. De reden? Alle opdrachten waren hetzelfde, Waar ben je dankbaar om, noem drie dingen waar je dankbaar om bent, Is er iets wat je zeker niet wilt missen, en waar je dankbaarheid naar uit gaat..'  Dat soort dingen. Ik heb de challenge overigens wel af gemaakt (want ja, hij stond op het lijstje) maar wel met tegenzin.

Nou besloot ik aan een nieuwe (leukere) challenge te beginnen. De 100 themes writing Challenge. Ik ga hem niet uitleggen, want de naam spreekt voor zich. Ik zag de lijst staan, en hij leek me zo leuk dat ik hem op de lijst heb gezet, toen ik hem aan het maken was. Ik besluit om er nu mee te beginnen. Niet alle 100 stukjes zullen hier op komen, maar de besten zeker wel!

0 reacties:

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide