woensdag 13 februari 2013

Valentijnsdagdip tip!


Overal om je heen zie je hartjesbalonnen, verliefde stelletjes en aanbiedingen voor 'het perfecte cadeau'. Het is weer zo ver. Valentijnsdag. Terwijl iedereen om je heen afspraken maakt en cadeautjes koopt, weet jij al dat je komende donderdag alleen thuis zit met je kat. Echt vrolijk word je daar niet van, en zo beland je in de valentijnsdagdip.

1. Wat je vooral niet moet gaan doen, is naar zielige muziek luisteren of een zielige film opzetten en in je eentje een hele bak Ben & Jerry's ijs wegwerken, daar wordt je dip alleen nog maar groter van. (en je buik ook..)
2. Uit eten gaan is ook niet echt een optie. Overal om je heen verliefde stelletjes.. Naar de MacDonalds gaan kan wel, als je daar verliefde stelletjes tegenkomt kun je beter medelijden met ze hebben. (Als vrouw zijnde 'mee uit eten' genomen worden door je grote liefde op valentijnsdag, en vervolgens bij de MacDonalds belanden is niet bepaald romantisch..)
3. Koop een cadeautje voor jezelf. Een lekker geurtje, een goed boek.. En laat het gewoon lekker inpakken, zo heb je zelf ook iets om uit te pakken..
4. Laat het bad lekker vollopen, en gooi alles er in wat je tegenkomt. Badzout, badparels, rozenblaadjes.. Pak je lekkerste Lush zeep en geniet van een heerlijk (bubbel)bad
5. Spreek iets af met je beste vriendinnen die ook single zijn. Ga lekker shoppen!
6. Of nog een beter idee: Ga paintballen! (en schiet alle jongens neer die je tegen komt..)
7. Kijk 's avonds een goede film. En dan niet The Notebook of Dirty Dancing, maar een actiefilm, een horrorfilm.. Alles behalve Romantische films..
Filmtips: Lord of the Rings, She's the man, Finding Nemo, Magic Mike, Harry Potter, Madagascar....


2 reacties:

Polkadotflying zei

Pfff helemaal herkenbaar haha! Ik heb inderdaad afgesproken met mijn beste vriendin, samen maken we er maar wat van!

Dave zei

Dit jaar moest ik werken op die dag dus overdag sliep ik. 's Avonds maakte ik een spaghetti met heel veel groenten in de saus dus veel leuk snijwerk. Erna maakte ik vanillepuddingkjes. Toen deze stonden af te koelen ruimde ik de keuken op en afwas en toen moest ik terug gaan werken...
Dus bij mij was mijn valentijnsdagtip: u bezig houden met leuke dingen zodat je er niet aan denkt...

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide