donderdag 23 februari 2012

De gekleurde jeans zijn terug!

De felgekleurde spijkerbroeken die een aantal jaren geleden helemaal 'in' waren, zijn nu weer terug! Rood, geel, groen, blauw, paars, roze.. noem het maar op! Ikzelf ben er echt absoluut niet mee bezig met wat 'in' en wat 'uit' is, je zal mij bijvoorbeeld nooit aantreffen met UGGS (tenzij het -50 is ofzo, dan wil ik het nog wel overwegen) maar dit is iets wat ik wel ontzettend leuk vind!


Een aantal dagen geleden zag ik een vriendin van me, ze droeg een felrode broek. Ik vroeg gelijk waar ze hem had gekocht, want ik was al tijden op zoek naar een felgekleurde skinny jeans. Ze vertelde me waar ze hem gekocht had, en ik besloot een kijkje te gaan nemen in die winkel. Vandaag ging ik ernaartoe, en wat bleek? In ALLE winkels hingen nu felgekleurde spijkerbroeken. Het zal wel weer mode zijn..

Zoals ik al zei: Ik geef niks om de mode en ik doe er dus ook niet aan mee. Deze trend vind ik echter zo leuk dat ik toch maar besloot om twee skinny jeans aan te schaffen, een rode en een blauw/groene (mijn lievelingskleur!).

Hebben jullie ze ook al gezien en gekocht, of vinden jullie dit echt een afschuwelijke trend? 

0 reacties:

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide