vrijdag 24 februari 2012

Keeping a dream diary

Op mijn Day Zero Project lijstje stond dat ik één maand lang een droomdagboek bij moest houden. Dat heb ik gedan. Alle dromen, of ze nou vrolijk of juist heel zielig waren, heb ik - nog half in slaap - neergekrabbeld op een klein notitieblokje op mijn nachtkastje, om ze vervolgens uit te typen in een word document. De leukste dromen zal ik hier voor jullie neerzetten.

Van 4 januari t/m 4 februari heb ik dit dagboek bijgehouden. Een aantal dagen heb ik niks staan, omdat ik me niet meer kon herinneren wat ik had gedroomd. Heel jammer, maar niks aan te doen. Toch heb ik een aantal leuke dromen opgeschreven. Lees hieronder de raarste.

4 -5 Januari
Ik doe mee aan een toneelstuk via school. Op het einde zit ik op een grote schommel in een soort van circustent. Een jongen zit aan de andere kant van de tent, ook op zo'n schommel. Als we naar elkaar toe schommelen, moet ik 'I Love You' zeggen, maar in plaats daarvan spuug ik kaviaar in zijn gezicht.

16 - 17 Januari
We waren ergens. De conciërges van school waren er ook. Zij deden ons in ronddraaiende bakken. Wij konden ontsnappen en vluchten weg, maar toen kwamen we bij een waarzegster die perse in mijn arm wilde snijden om mijn toekomst te kunnen zien. Ik kon wegvluchten, en toen kwam ik in een Frans dorpje terecht.

29 - 30 Januari
We waren ontvoerd. Toen ik naar de wc moest, moest ik naar een apart kamertje. Ik zag een gang, en ik liep er doorheen. Ik kwam erachter dat ze ons wilden hersenspoelen. Ik vertelde het mijn vriendinnen, en zo snel als we konden, pakten we een vliegtuig en gingen ervandoor. Met fietsen kwamen we bij de mediamarkt aan. We wilden vertellen wat er was gebeurd, maar we zaten in het bestand als 'gevaarlijk', dus we vluchten weer weg. Twee meisjes wisten echter niet hoe ze hun fiets van het slot af kregen, dus stalen we een auto. Toen kwamen we bij een kraampje waar ze kroepoek verkochten. We wilden daar ook ons verhaal kwijt, maar ook daar luisterden ze niet.

Zoals je kunt lezen, heb ik een aantal bizarre dromen gehad. Hieruit blijkt maar weer dat ik een levendige fantasie heb, of dat ik te veel televisie kijk.. Hoe dan ook, ik vind het erg leuk om dit terug te lezen.

Hebben jullie ook wel eens een droomdagboek bijgehouden? Wat was jullie leukste droom?

0 reacties:

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide