zondag 26 februari 2012

Outfit of the Day

Ik vind dat ik vandaag een leuke outfit aan had, en ik heb besloten om vanaf nu een Outfit of the day te doen. Niet iedere dag natuurlijk, maar wel als ik zelf vind dat ik een leuke combinatie aan heb.Van onder naar boven, dus beginnend met mijn schoenen. Dit zijn mijn absolute lievelingsschoenen, een soort van all stars, maar dan met een 12 cm. hak eronder. Je begrijpt wel dat ik deze niet iedere dag aan doe. Als ik deze een hele dag naar school aandoe, kun je me wegdragen aan het eind van de dag. Ik bewaar ze voor als ik wat kortere dagen heb, dan gaat het prima.

Verder had ik nog een felrode broek aan. Misschien een beetje vroeg, aangezien ik hem meer heb gekocht voor de zomer, maar wat maakt het uit. Daarin een dunne gevlochten, zwarte riem.

Ik vraag me af waarom ik zo blij opzij kijk? Daar gaat het nu niet over, maar over het shirtje. Een wit shirtje met een print van bretels, een strik en een bril. Ik vind hem echt super leuk! Gekocht bij de bershka, vorig jaar. Hier kan nog een zwarte cardigan overheen.

Dan, mijn sieraden en make up. Ik heb het simpel gehouden, alleen m'n horloge en de ring die ik voor mijn verjaardag heb gekregen, maar deze draag ik eigenlijk altijd. Geen nagellak. M'n make up (hier heb ik geen foto van gemaakt) was ook simpel, mascara en Catrice Colour Infusion Longlasting Lipstain 030 (meet mrs. Rosevelt)
0 reacties:

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide