maandag 24 december 2012

Movie Time!


 bron
Waarom een movie time blogje? Omdat films leuk zijn. En vooral kerstfilms. Vanavond is het eindelijk zo ver, en bij zo'n gezellig avondje horen natuurlijk goeie (kerst)films. En er is zoveel keus! Zal ik jullie maar eens helpen dan? Hier een lijstje van de beste films die vanavond op televisie komen!

Maandag 24 December
18.45 RTL 5 Karoll's Christmas
Dit is eigenlijk gewoon A christmas carrol, maar dan anders. Jeweetwel, die film over die chagrijnige oude man, die bezoek krijgt van 3 geesten. Deze film is hier op gebaseerd. 

18.50 SBS 6 Surviving Christmas
Jeej, dit is wel een kerstfilm! Het gaat over een jongen die net voor de kerst is gedumpt door zijn vriendin. Hij gaat terug naar het huis waarin zijn ouders woonden. Nu wonen er andere mensen, en hij vraagt hen of ze willen doen alsof ze zijn familie zijn, zodat hij de kerst niet alleen hoeft door te brengen. In ruil hiervoor belooft hij ze een grote som geld.

20.30 SBS 6 The Polar Express
Ik geloof dat ik deze film niet zo leuk vond, maar hij heeft 3 oscarnominaties gekregen, dus echt slecht kan hij niet zijn.. Het gaat over een jongetje die een enorme trein ziet staan. De conducteur vraagt of hij mee wil rijden, en dat doet hij. Ze gaan, zoals je waarschijnlijk al wel had verwacht, naar de Noordpool.

22.20 SBS 6 Santa Baby
Deze film gaat over de dochter van de kerstman. Hij wordt ziek, en daarom moet zijn dochter naar de Noordpool verhuizen om zijn werk over te nemen.

23.35 Net 5 The Nightmare before Christmas
Stiekem zat ik hier op te wachten. Ik heb deze film echt al meerdere keren genoemd, maar hij blijft leuk! Het is natuurlijk een Tim Burton. Het gaat over Jack, een skelet die in de wereld van Halloween leeft. Hij wil iets anders, en gaat er naar op zoek. Hij vindt kerstmis, en hij probeert het in zijn eigen wereld te brengen. Wat niet helemaal werkt zoals hij had gehoopt..

Overige films die komen, die geen kerstfilms zijn: Beethoven't 3th, op RTL 4 om 13.05, Becoming Jane, op Nederland 2 om 19.55, White Chicks op RTL 5 op 22.30, Bee Movie op SBS 6 om 17.10, Peter Pan op Net 5 om 18.20, en Harry Potter 1 op Net 5 om 20.30


0 reacties:

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide