zaterdag 23 juni 2012

De verassingstas

De verassingstas. Omdat het bijna weer vakantie is. (Goed, ik heb al 3 weken vrij, maar dat maakt niet uit) besloot ik hier iets over te schrijven. De verassingstas is iets wat mijn moeder heeft verzonnen toen wij klein waren. Jammer genoeg doet ze het nu niet meer, omdat wij te oud zijn. Maar wat zou ik er graag nog een krijgen!

De verassingstas is een tas vol met - je raadt het al - verassingen. Meestal was de helft echt onzin wat er in zat, van die prulletjes die je voor 1 euro ergens kunt kopen, maar het gaat om het idee. Een puzzelboekje, een leuk spelletje, iets om te lezen.. Perfect idee om ons stil te krijgen in de auto, terwijl we naar plek van bestemming, oftewel vakantie rijden.

Maar goed, nu zijn we er dus 'te oud' voor. Al vind ik dat het nooit te laat is om jezelf te laten verassen! Er zijn nog genoeg leuke dingen die iemand in een tasje kan stoppen voor op vakantie.. Een goed boek, een leuk tijdschrift, een mooie zonnebril.. Zo lastig is het niet..

Wat vinden jullie van zo'n tas? 

0 reacties:

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide