donderdag 14 juni 2012

Het uur van de waarheid

Ik zie de klok voorbij tikken, van 16.59 naar 17.00. En ik weet dat het moment is aangebroken. Vanaf nu, kan ik worden gebeld. Ik hoop vurig dat de telefoon niet af gaat, en heb gezworen dat als ie dat wel doet, ik hem uit het raam gooi. Het uur is aangebroken.

Dat klinkt misschien een beetje dramatisch, maar voor heel veel voelt het wel zo.. Bij mij valt het gelukkig nog wel mee, omdat ik zo slim was om alles na te kijken. Weet je niet waar ik het over heb? Ik heb het over het o zo bekende 'Je bent gezakt-telefoontje'. Als de telefoon niet afgaat het komende uur, weet ik dat ik ben geslaagd. En dat is natuurlijk wel de bedoeling!

Ik heb er eigenlijk wel vertrouwen in. Ieder examen heb ik nagekeken, en vanochtend punten berekend, toen de normering bekend was. Ik zit overal rond de 6.5, dus ik denk dat het wel goed zit... Maar zeker ben je nooit..

Iedereen die nog in spanning zit: Succes! Degenen die zijn geslaagd: Gefeliciteerd, en degenen die zijn gezakt (waar we natuurlijk niet van uitgaan) sterkte! 

2 reacties:

Anoniem zei

Wat waren je uiteindelijke cijfers?

Maris zei

Ik was zojuist met een nieuw stukje bezig waar het in komt ;)

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide