woensdag 27 juni 2012

Dag 120 t/m 129

Voor diegene die het niet weten: Ik ben met een 365 day photo challenge bezig, en ik moet zeggen dat ik aardig op weg ben. Vandaag de foto's van dag 120 t/m 129. Wederom, sorry voor foto's die gedraaid zijn, dat komt door mijn Ipod..

Dag 120
Vaderdag. En we gingen naar Drimmelen met de familie van mijn vader. En omdat mijn nichtje, die je hier op de foto kunt zien, zo graag wilde dat ik mee de speeltuin in ging, dacht ik, what the hell, why not?  Ik ging dus maar mee, en ik maakte een mooie actiefoto toen ze net de glijbaan af kwam..

Dag 121
Eendjes! De grote eend is van mij, de kleine is van mijn moeder. Ik vond het eigenlijk wel tijd voor een leuke familie foto..

Dag 122

 Vinden jullie dit geen mooie poster (of hoe noem je zo iets?) Ik vond het in ieder geval erg mooi, Marc Jacobs' Daisy. Vandaar deze foto.

Dag 123
Dit ben ik. Nee, dit is niet recent.. We gingen 's avonds oude familie films kijken, en toen 'Sinterklaas bij Opa en Oma' kwam, van 4 december 1999, kon ik het niet laten een foto van mezelf te maken.. (Dat klinkt eigenlijk best apart.)

Dag 124 
De kat met de laser ogen.. Ja, dat komt natuurlijk door de flits, maar ik vind het er eigenlijk wel leuk uit zien zo.. We hadden een feestje, en dit beestje was in de boom geklommen en kon er niet zo goed meer uit. Anderen probeerden hem eruit te halen, ik maakte snel een foto. (Alleen maar omdat ik niet in bomen kan klimmen, anders had ik hem wel gered.)

Dag 125
Louis Vuitton Tas! Ik weet niet of hij echt of nep is, maar hij is in ieder geval erg mooi.. Ik wou dat ik deze in een shoplog kon zetten, maar helaas! Deze tas is niet van mij. Hij is van een vriendin van me. Of eigenlijk van haar moeder, maar zij nam hem mee naar een feestje. Natuurlijk kon ik het weer niet laten een foto te maken..

Dag 126
Caramel koffie! Eigenlijk hou ik niet van koffie, behalve als het starbucks is. Maar deze was ook erg lekker. Caramel koffie van de Multivlaai. Er zit eigenlijk nog meer slagroom in dan koffie, maar goed. Het was in ieder geval erg lekker!

Dag 127
Onze Job :) De hele dag was ik alleen thuis, samen met mijn hondje (en onze vogel, maar goed) Hij wordt alleen altijd erg ongerust als mijn ouders weg zijn. Dan gaat ie op de bank liggen, naar buiten kijken, wachtend tot ze terug zijn. Best schattig, maar tegelijkertijd best irritant..

Dag 128
 Deze kreeg ik van mijn zus omdat ik was geslaagd. Een bon van de Body Shop, in een leuk tasje.

Dag 129
Tsja, je moet iets doen als je aan het wachten bent bij de pashokjes.. Gelukkig had ik mijn camera bij me!


1 reacties:

kelly zei

jeeeej ik sta er ook op (:

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide