zaterdag 24 maart 2012

Dag 31 t/m 35

Goed, voortaan 5 foto's tegelijk van mijn 365 day photo challenge. Anders wordt het zo druk. Enjoy de foto's!

Dag 31
Dag 31 was zo'n dag waarvan ik dacht: 'Ik moet vandaag een foto maken, maar ik weet echt niet waarvan..' Dus besloot ik er een te maken van dit lieflijke schilderijtje uit mijn kamer. Ik kwam deze een paar maanden geleden tegen bij de Action voor een paar euro (!). Het deed me denken aan onze buitenlandse schoolreis naar Zuid Frankrijk, aan een van de lieve idyllische dorpjes waar we zijn geweest, en waar ik verliefd op ben geworden (Is het mogelijk verliefd te worden op een dorpje?). En natuurlijk kon ik dit schilderijtje niet laten liggen.

Dag 32
Wat ik ook probeer, ik krijg deze foto niet goed gedraaid! Nouja, in ieder geval moest ik vandaag 'stage' lopen bij WOP, zoals je ook al hebt kunnen lezen bij Day 3: I am grateful. Buiten stond een auto met hun logo erop, dat zag er echt leuk uit! Vandaar dat ik daar een foto van heb gemaakt.

Dag 33


Kijk, zo warm was het vandaag! Ik heb lekker buiten in het zonnetje gezeten..
Dag 34

Dit is Carlijn! Carlijn is een van mijn beste vriendinnetjes die wél op de foto wilde. In tegenstelling tot Kelly.. Deze foto is buiten gemaakt tijdens een tussenuur, lekker in de zon.

Dag 35
Dit is de achterkant van mijn huis, gemaakt in de tuin. Wel grappig om te zien, want zo kijk ik er eigenlijk nooit naar..

Gerelateerde artikelen: 26 t/m 30

1 reacties:

Lijno zei

Haha leuke foto van mij! Met een passende beschrijving :)

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide