woensdag 21 maart 2012

Day 3: I am grateful..


Eigenlijk was dag 3 gisteren, maar omdat ik toen weinig tijd had, besluit ik het vandaag te doen. Ik moet schrijven waar ik vandaag dankbaar om ben. Dat ga ik nu dus doen.

Vandaag had ik een dag vrij van school. Deze dag vrij heb ik zelf geregeld, zodat ik naar WOP kon. Dit is een evenementenbedrijf, waar ik heen ging voor mijn rotary stage voor school. Het was niet echt stage, maar meer dat ze gingen vertellen wat zij deden en wat de studie vrijetijdsmanagement inhoudt. Ik heb goed geluisterd en weet nu zeker dat ik deze studie wil gaan doen. Dat is het gedeelte waar ik dankbaar voor ben. Er zijn zoveel kinderen en zoveel jongeren die niet eens naar school kunnen. Ik ben dankbaar dat ik dit wel kan, en dat ik ook nog eens kan gaan studeren. Bovendien is het een studie waar ik zelf voor heb gekozen, het is niet iets wat ik van mijn ouders moet doen. Ik ben dankbaar dat zij altijd achter me zullen staan, en me altijd zullen steunen, no matter what..


Bovendien ben ik nu al lekker thuis, omdat het eerder afgelopen was dan ik dacht. Nu zit ik dus lekker in de tuin, lekker in het zonnetje. Dat is iets anders waar ik dankbaar voor ben, dit heerlijke weer. Lekker buiten, ijsje erbij, lekker in de zon! 

0 reacties:

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide