woensdag 21 maart 2012

First day of spring: Outfit of the day

Gisteren was het de eerste dag van de lente. Daarbij had ik een superleuke outfit samengesteld, die ikzelf heel erg cute vind. Wat vinden jullie?


Wederom, van onder naar boven. Bij een schattige outfit horen natuurlijk schattige laarsjes. Ik wilde eerst mijn sleehakken aandoen, maar hier vond ik het toch nog iets te koud voor.. Daarom koos ik voor deze.


Op deze schattige laarsjes droeg ik een simpele, zwarte skinny jeans, een wit topje en een schattig roze vestje met strikjes en ruches. Op deze foto kun je m'n haar goed zien, ook in de spiegel.


Om het wat duidelijker te maken, heb ik ook nog een foto van dichtbij. Met een witte roos/elastiekje heb ik m'n haar vastgemaakt en mijn staart naar één kant gedaan. Omdat deze niet wilde ophouden met krullen, heb ik mijn stijltang op de hoogste stand gezet, om vervolgens mijn krul uit mijn staart te halen. En dit is gelukt! Ik moest het nog wel even vastzetten met klipjes, voor het geval het los zou gaan op de fiets (wat gelukkig niet het geval was) en dit is het resultaat! In mijn oren heb ik kleine witte roosjes hangen.

Make up heb ik wederom simpel gehouden, wat foundation, wat blush, mascara en een zachtroze lipgloss. Verder had ik mijn witte horloge nog om, maar die heb ik afgedaan zodra ik erachter kwam dat de batterij leeg was..

3 reacties:

Lijno zei

Schattig!

Tamara zei

dit vind ik de leukste outfit :)

Maris zei

Dankje :)

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide