zaterdag 12 mei 2012

Dag 77 t/m 83

Ik heb weer nieuwe foto's van mijn 365 day photo challenge. Ik bedacht me alleen dat ik hier niet zo'n goede camera voor heb. Ik moet eigenlijk geen foto's maken van iets. Als je een foto van iets maakt, dan is dit meestal niet zo heel interessant. Dan krijg je een foto van je hond, of van dingen die je gekocht hebt.. Eigenlijk zouden er meer 'artistieke' foto's moeten komen. Maarja, dit is niet mijn sterkste kant (ook vanwege m'n camera dus). Daarom zijn deze foto's nog steeds niet heel erg mooi of bijzonder, maar vanaf nu ga ik wel proberen om wat mooiere te maken..


Dag 77


Een aantal dagen hiervoor, waren mijn ouders 23 jaar getrouwd. Een etentje hadden we nog te goed. Dit is het restaurant waar we gingen eten, de gouden leeuw. Het was heel erg lekker en super gezellig. (Niet dat dit de eerste keer is dat ik hier kwam hoor, we gaan hier eigenlijk best vaak naartoe. Ik neem eigenlijk ook altijd hetzelfde, maar dat wil niet zeggen dat het niet heel erg lekker was!)

Dag 78

 Dit is een tekening/schilderij iets dat bij ons in huis hangt. Het is een oude tekening van mijn dorpje. Ik vind hem persoonlijk erg mooi, en daarom heb ik deze ook gebruikt voor deze challenge.

Dag 79
 Ik ben echt heel trots op deze foto. Ik vind hem echt heel erg mooi. Meer heb ik er eigenlijk niet over te zeggen...

Dag 80
Deze valt dan wel weer een beetje tegen. Hij is ook wel mooi hoor, vind ikzelf. Alleen de foto van de vorige dag was iets mooier.

Dag 81

 Hoe interessant.. mijn kamer! Tsjaa ik moest ergens een foto van maken. Ik vind mijn behang wel erg mooi.. die staat er geloof ik eerder ook al op, maar dit is weer een totaalplaatje.

Dag 82
 Ja, ik ben nog steeds aan het leren. Daarom had ik dit briefje op mijn deur gehangen. Wat een rust ineens! Nu kan ik in alle stilte rustig mijn examens voorbereiden.

Dag 83
Nog interessanter.. de boeken in mijn nachtkastje. Ik was net teruggekomen van mijn werk bij de bibliotheek, en had weer een voorraadje meegenomen. En ik had nog 2 boeken van een vriend geleend. In totaal dus nog 8 boeken die ik moet lezen.. (Dit zijn van boven naar onder: Michael Scott - De Magiër, Michael Scott - De Alchemist (deze twee moet ik eigenlijk andersom lezen, want nu ligt deel 2 boven deel 1..), Willem Elsschot - Kaas, Juliet Marillier - Dochter van het woud, L. J. Smith, deel 2 en 3 van the Vampire Diaries, Michael Grant - plaag (4e deel van Gone) en ten slotte Lauren Kate - Fallen)

Zo, dit waren de foto's. Zoals ik al zei, ze zijn niet heel erg spectaculair, omdat het meer foto's van iets zijn. Alleen dag 79 vind ik prachtig. De rest is wel oké..

Gerelateerd: 71 t/m 76

3 reacties:

Lijno zei

Lees jij ook Gone? Ik heb alleen de eerste gelezen omdat ik de tweede toen echt verschikkelijk vond, nu ben ik te lui om weer de eerste te lezen omdat het zo lang geleden is.

Maris zei

Ja ik vind ze eigenlijk ook vreselijk.. het eerste deel was leuk maar nu wordt het zo uitgemolken.. ik wil alleen graag weten hoe het afloopt, dus lees ik de serie maar af ;)

Lijno zei

Haha, dat is precies wat ik er over denk. Dan krijg jij de eer om mij te vertellen wat het einde is. Hoe vind je die?

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide