zondag 27 mei 2012

Mega Musical Moment: Het songfestival

 Bron
Voor iedereen die het nog niet door had: Gisteren was het songfestival. Dinsdag en donderdag de voorrondes. Zoals altijd kwam Nederland niet door de voorrondes heen.. Maar er zaten gisteren wel een aantal super leuke liedjes in de finale! Hier een aantal van mijn favorieten


Dit is Noorwegen. Zij werden laatsten gisteren. ik moet eerlijk zeggen dat ik het toch best een leuk liedje vind, ook al is het heel erg na geaapt van Zweden, van vorig jaar. Dat was Eric Saade met Populair. (klik hier als je deze niet kent, en zie hoeveel ze op elkaar lijken..)

Denemarken. Het liedje, Should've known better. Zij werden 23e. Ze zingt inderdaad niet heel erg mooi, maar het liedje is echt leuk! Leuke melodie, makkelijke tekst. Gisteren kon ik het liedje (het refrein) al mee zingen..
Ierland. Zonde dat ze maar 20e werden. Jedward, you got to love them. Voor degenen die het nog weten, zij deden vorig jaar ook mee, met het liedje Lipstick Love, als ik me niet vergis. Ze blijven leuk!

Griekenland. Vrolijk liedje. En je kunt echt zien dat de zangeres er lol in heeft, wat ik ook heel belangrijk vind. Ze werden 17e.


Cyprus. Ik hou van dit liedje! La la la love! Zo lekker vrolijk, lekker voor de zomer. Let ook vooral op de man op de achtergrond..  Ze werden 15e


Roemenië werd 12e. Ook alweer zo'n vrolijk nummer. We love it!


Duitsland had echt een mooi liedje. Standing Still. Heel mooi gezongen (zelfs het Engels was goed, wat ik eigenlijk niet verwacht had..) Ze werden 8e

Zo, dat waren de liedjes die ik het leukste vond. Zoals de meesten wel weten, heeft Zweden gewonnen. Ik vond dat liedje wel mooi, maar degenen die hierboven staan vind ik stukken leuker. Ook omdat ze zo donker gefilmd was, ze zag er best eng uit. Als tweede waren de oma'tjes van Rusland. Die waren best .. apart. Vrolijk, dat wel, maar niet echt mijn stijl.
Servië werd derde. Mooi liedje hoor, maar ik versta er niks van..

 
Goed, het is een Music Moment dus dat heeft weinig te maken met de kleding. Maar deze jurk.. Echt, hij is zó geweldig! Ik vind hem echt ontzettend mooi! Hij is van de zangeres van Azerbaijan.

1 reacties:

Anoniem zei

Duitsland had een mooi lied en jah, die jurk is gewoon eyecandy!

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide