woensdag 30 mei 2012

Mijn grote vriend: de Ipod

 
Zie hier, een van mijn grote liefdes: Mijn Ipod! Serieus, er is niets wat dit lieve beestje niet kan! Wil je zien waarom ik er zo weg van ben? Lees dan verder..

Dit is hoe mijn schat eruit ziet aan de achterkant. Een leuk Game Boy covertje eromheen. Gekocht via Ebay, maar dat laat ik jullie nog wel weten in een shoplogje. Isn't it cute?


Iets wat ik mega handig vind, is de agenda die erop zit. Dit was vandaag, examen Engels.. alsof ik dat zou kunnen vergeten.. Toch is het heel prettig om het allemaal op te zoeken.


 Het weer, ook niet onbelangrijk. Omdat ik lekker ga shoppen in Rotterdam, is het wel handig om te weten wat voor weer het wordt. En ook hierin kan mijn Ipod voorzien.
Het is ook een handig notitieboekje. Hier zie je mijn krabbeltjes wat betreft nieuwe blogartikelen, maar ik zet er ook to do en to buy lijstjes in.
Zelfs boeken lezen is mogelijk! Via Goodreads kun je heel makkelijk Ebooks vinden, en deze lezen. Ik weet nog niet of dit ook mogelijk is als ik geen wifi heb, maar daar zal ik morgen wel achter komen. Het boek dat je hierboven ziet is Picture of Dorian Grey door Oscar Wilde.
Spelletjes, ook niet onbelangrijk. Mijn vriend zorgt ervoor dat ik me nooit verveel. Hierboven zie je een screenshot (zelf gemaakt!) van Air Penguin

En misschien nog wel het belangrijkste van allemaal: Muziek. Wat zouden we toch moeten zonder onze muziek? Ipod weet hoe wij hierover denken..

En natuurlijk hebben we ook nog Draw Something. Zie hieronder een aantal van mijn mooiste creaties..

Lady Gaga, Giraffe and Werewolf


Owl (mét hartjes-ogen!) Penguin and Pirate


1 reacties:

Anoniem zei

Don't forget my union jack :)

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide