zaterdag 5 mei 2012

Nieuwe schrijfster!

Vanaf zondag krijgt Blosses er een nieuwe schrijfster bij! Haar naam is V. Valentina. Ze zal vanaf nu iedere week een gedeelte van een verhaal schrijven, waarvan er iedere zondag een nieuw deel te lezen zal zijn. Voor mij is het ook een verassing wat er telkens gaat komen, en dat houdt het spannend! Bij deze even een korte introductie van de nieuwe schrijfster!

V. Valentina is een jong, aankomend schrijftalent. Ze is nu 16 jaar oud, en heeft pasgeleden haar eerste manuscript afgemaakt. Ik was heel blij toen ze me vroeg of ik het mocht lezen. Ze stuurde het me, en hoewel het een lang verhaal was, heb ik het in één middag uitgelezen. Ik vond het prachtig en ik weet dus waar ik het over heb, als ik zeg dat ze een goede schrijfster is. Het is een boek dat ligt te wachten om uitgegeven te worden. Ik ben ook heel erg blij, dat V. Valentina nu een verhaal gaat schrijven voor deze blog. Het verhaal dat ze gaat schrijven heet Tot op het bot. Het gaat over leugens, liefde en keuzes.

Nieuwsgierig geworden? Morgen komt het eerste stuk online!

1 reacties:

Vera zei

Nou ik ben echt heel benieuwd (a)
Het klinkt veelbelovend :P
Ik hoop dat het een beetje leuk wordt en ik ga morgen zeker kijken!! haha
xxxx

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide