maandag 28 mei 2012

#irritatiemomentje: Social media

Waarom een irritatie momentje? Nou, omdat het soms heel erg leuk is om je aan verschillende dingen te ergeren! Dit keer: Social media

#Irritatie momentje: Mensen die hun twitter aan facebook koppelen
Als ik je tweets wil lezen, dan volg ik je wel via twitter. Je hoeft op zich niet mijn hele time line vol te spammen met je tweets. (Die negen van de tien keer toch niet heel erg boeiend zijn..)

#Irritatie momentje: Mensen die je maar blijven toevoegen op Facebook
Als ik vrienden met je wilde zijn, had ik je de eerste keer al wel geaccepteerd. Het werkt niet om me vervolgens nog 20 keer toe te voegen. Als ik je niet als vriend wil, accepteer ik je ook niet. In real life vragen of ik vrienden met je wil worden op Facebook is ook best wel falend..

#Irritatie momentje: Stalkers op Facebook
Nee, je hoeft niet alles te 'liken' wat ik op mijn profiel zet. En nee, je hoeft ook niet op alles te reageren. En tenzij je een goede vriend/vriendin van me bent, hoef je ook niet iedere keer als ik 5 seconden online ben, te reageren via Chat..

#Irritatie momentje: In 'real life' verwijzen naar mijn social media
'Ooh haha ja dat had ik op je twitter gezien!'  'Hee, je had een leuke foto op facebook gezet!'  'Wie was diegene die reageerde op jouw status?'
Zit jij de hele dag achter je laptop of zo? Is er niet iets anders waar je over kan praten, behalve mijn social media? Als je dit een keer doet, vind ik het niet erg. Maar als je alleen maar over mijn time line praat, dan klopt er iets toch niet helemaal?'

#Irritatie momentje: In en uitloggen op MSN
Msn, haha ouderwets.  Wil je nu online of offline zijn? Misschien wil ik wel graag met je kletsen. Je hoeft niet de hele tijd in en uit te loggen hoor.. dat is een beetje vervelend..

3 reacties:

Lijno zei

Volgens mij bracht ik je op een idee xD

Amy zei

Hahahaha herkenbaar! Ik heb er ook nog een paar:

- mensen die coooonstant hashtags gebruiken op Facebook
- mensen die 100 keer per dag ergens inchecken op Foursquare

Maris zei

Haha ja die hashtags zijn ook super irritant! Het is facebook, geen twitter xD

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide