donderdag 31 mei 2012

Priemark of Preimark? + shoplog

Gisteren ben ik naar Rotterdam geweest. Primark! Nu hadden we wel een dilemma. Hoe spreek je de naam van deze winkel uit? Als Priemark of Preimark? Persoonlijk denk ik dat het Preimark is, ook al klinkt dat meer als een markt waar prei wordt verhandeld.. 

De Primark is een grote, altijd drukke winkel. Hij zit maar op enkele plaatsen, waaronder Rotterdam. De kleding is echt MEGA goedkoop, zoals je onderin bij mijn shoplogje wel kunt zien. Shirtjes voor 2,50, tassen voor 7 euro.. echt niet normaal hoe goedkoop. Ze kunnen het zo goedkoop maken, doordat ze geen reclame maken. Iedereen weet alleen van deze winkel af, doordat ze iemand erover hebben horen praten.

Je krijgt er trouwens wel veel blauwe plekken van. Het is zó ontzettend druk. Als vliegen op siroop komen shoppers op deze winkel af. En het is ook onmogelijk om te passen. De helft van de mensen in de winkel, stonden in de rij voor de kassa, of voor de paskamers.. Druk dus. Wij besloten om daarom alles maar over onze gewone kleding te passen, in de winkel zelf. En de dingen die we echt niet in de winkel konden passen, zoals bikini's, pasten we in een paskamer van een andere winkel..

Shoplog:

De klemmen ben ik vergeten in de aftiteling te zetten. Deze heb ik gekocht bij de HEMA, voor €2,- per stuk.

Gerelateerde artikelen: Shoplog Breda (video)

4 reacties:

Lijno zei

OMG dat tasje is leuk ♥
En die bikini ook! ♥
Maar ik ben verliefd op jouw slippertjes ♥

Ik heb een idee, jij gaat snel je rijbewijs halen, en dan gaan we samen naar Rotterdam city, of we wachten tot er een Primark in Tilburg komt, of we gaan met de trein naar Rotterdam!
Genoeg opties dus...

Maris zei

Haha okee! :)

Anoniem zei

Maak een youtube kanaal!

Anoniem zei

lol dat muziekje opt eind

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide