zaterdag 12 mei 2012

Starring.. Amanda Seyfried!

Amanda Seyfried is een actrice die ik erg goed vind. Daarom zit ze nu in de 'starring'. Een kijkje naar een aantal films waarin ze speelde. Dit zijn er echt ontzettend veel, Red Riding Hood, Dear John, Letters to Julliet, Mamma Mia.. noem het maar op.. Hier een aantal uitgelicht.
Mamma Mia

Ik denk eigenlijk dat we deze film/musical allemaal wel kennen. Een film met Meryl Streep en Amanda Seyfried, met de muziek van Abba. Hier toch nog een korte samenvatting voor degenen die hem nog niet gezien hebben (shame on you!)
De twintigjarige Sophie gaat eindelijk trouwen, en ze wil dat haar vader haar 'weggeeft'. Alleen.. ze weet niet wie haar vader is! Daarom nodigt ze drie mannen uit, die alledrie iets hadden met Sophie's moeder, in de tijd dat zij verwekt is. Dit zorgt voor een aantal hilarische momenten. Mét niet te vergeten de geweldige muziek van Abba.
Ik vind dit echt een hele goede film, en de liedjes maken het helemaal af. Gezellig om te kijken met het hele gezin, en natuurlijk lekker mee te zingen!
Mijn cijfer: 7

Red Riding Hood
Deze film gaat over het dorpje Daggerhorn, waar een weerwolf is. De mensen leven in angst. Wanneer de wolf (na 20 jaar) weer toeslaat, gaan een aantal mannen op tocht om het te doden. Ze denken dat dit gelukt is, maar dan komt Solomon. Hij vertelt dat de wolf nog niet dood is, en dat het iemand uit het dorp moet zijn. De mensen geloven hem niet en ze gaan feestvieren omdat de wolf dood is. Die nacht blijkt dat Solomon toch gelijk had, de wolf slaat weer toe...
Een leuke, spannende film. Ik moet zeggen dat ik even mijn twijfels had, toen ik op de dvd 'van de makers van twilight' zag staan. Het bleek heel erg mee te vallen. Het is een spannende film, en je zit op het puntje van je stoel te raden wie de wolf is. Uiteindelijk blijkt het heel iemand anders te zijn dan je in eerste instantie dacht.. echt een aanrader!
Mijn cijfer: 7,3

Letters to Juliet

Deze film gaat over Sophie. Ze gaat met haar verloofde op vakantie naar Verona, maar wanneer blijkt dat hij alleen maar oog heeft voor het restaurant dat hij wil gaan openen, gaat ze iets anders zoeken om haar tijd mee op te vullen. Ze komt bij een muur, waar mensen brieven in stoppen naar Juliet. Ze helpt de secretaries of juliet mee met brieven terug schrijven. Wanneer ze een hele oude brief beantwoord, ontmoet ze een oude vrouw die op zoek gaat naar haar jeugdliefde. Sophie besluit mee te gaan.
Een hele mooie, romantische film. Dat het zich in Italië afspeelt, maakt het extra bijzonder, en brengt je gelijk in zo'n romantische stemming. Het is echt een lekkere zwijmelfilm..
Mijn cijfer: 8


Gerelateerd: Directed by.. Tim Burton!

1 reacties:

Vera zei

mmmm letters to julliet heb ik nog niet gezien, miss ga ik die nog wel een keertje kijken!! :D

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide