maandag 28 mei 2012

Dag 90 t/m 100

Ik ben bij dag 100!! 365 day photo challenge. Nog maar 265 dagen te gaan! Stiekem ben ik toch heel trots dat ik al zo ver ben! Zie hier de laatste 10 foto's


Dag 90
Kelly het snorremeisje. Eindelijk wilde ze een keer 'normaal' op de foto.. Echt normaal is het niet, maar ze zit ten minste niet met haar handen voor haar ogen..

Dag 91

Kettinkje dat ik via Ebay heb gekocht. 1 dollar, oftwel 80 cent. Ik vind hem heel mooi. Het jammere was alleen dat ik 2 weken moest wachten tot ie er was, en hij was kapot toen hij er was.. M'n vader heeft hem gelukkig kunnen maken.

Dag 92

 Mooie boom he? Ja ik moest toch wel een foto maken van deze geweldige boom. Wil je weten wat er zo speciaal aan is? Dan heb je pech, want dat ga ik je niet vertellen

Dag 93
Bloemetjes! Mooi he? Als het zulk lekker weer is, zoals nu, heb ik altijd zin om foto's te maken van bloemetjes.

Dag 94

De laatste keer wiskunde oefenen! Echt voor het laatst! Wat is dat toch een fijn gevoel.. NOOIT MEER WISKUNDE!!

Dag 95
Na wiskunde, lekker op bed liggen lezen, ín m'n pyjama. Want nu is mijn vakantie min of meer begonnen. Wat wil een mens nog meer? (sorry dat de foto is gedraaid, dat komt door m'n ipod..)

Dag 96

 En wederom een bloemetjes foto. Sorry, ik hou gewoon van bloemen met dit weer..

Dag 97
 Deze foto heeft misschien wat uitleg nodig.. We waren op een verjaardag en op een gegeven moment ging iedereen 'voet foto's' maken. Nou ik heb echt een hekel aan voeten.. maar deze foto is wel 'mooi'.. raad maar welke van mij zijn..

Dag 98
Wederom gedraaid, excusez-moi Lekker weer. En wat doe je dan? Juist, dan doe je een leuk jurkje aan!

Dag 99
Mijn ouders en mijn opa en oma die terugliepen van een verjaardag. En wie moest er in haar eentje erachter? Moi.. maar ik nam wraak, ik nam deze foto..

Dag 100 (!)

Eigenlijk kwam ik er net pas achter dat het dag 100 was. Anders had ik wel een spectaculairdere foto gemaakt dan deze. Al vind ik deze wel mooi. Bloemetjes.. alweer

Gerelateerde artikelen: 84 t/m 89

4 reacties:

kelly zei

leeeeeuk! vooral die eerste. MWUAHAHAHA. okee dat was eng. :|

Lijno zei

Origineel! Die bloemmetjes :) Maar wel leuk

Anoniem zei

Kelly, je bent eng

kelly zei

weet ik :)

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide