woensdag 21 november 2012

Toffe Televisieseries

Televisie kijken is leuk. Vooral 's avonds, als je niets te doen hebt, op Lazy sundays, of wanneer je schoolopdrachten moet maken, maar daar vrij weinig zin in hebt. En wat kijken we dan? Ja vanalles. Ik kijk vooral series. Hier mijn top 3!


Pretty Little Liars
Momenteel mijn favoriete serie. Een meidenserie, maar tegelijkertijd ook super spannend! Het gaat over de 4 meiden: Spencer, Hannah, Aria en Emily. Ze waren best friends met elkaar en met Alison. Wanneer Alison vermoord wordt, krijgen de 4 telkens berichtjes van 'a'. Wie dit is. 'A' weet alles over hen, en hij/zij chanteert hen ermee. Maar wie is A? Dat is de vraag, waar het allemaal over gaat..
De serie is echt ontzettend spannend. Je moet gewoon weten wie A is. Jammer genoeg komt deze serie niet op de Nederlandse televisie. Je kan hem echter wel kijken via internet. Zeker doen!


Gossip Girl
Ik denk dat jullie deze serie wel kennen, maar hij blijft leuk! Het is echt een meidenserie, en zeer verslavend. Niet zo spannend als Pretty Little Liars, maar wel heel tof! Het gaat over Chuck, Nate, Dan, Serena, Blair en Jenny. Ze leven in hun 'perfecte' wereldje op de Uppereast Side. Maar of het allemaal wel zo perfect is?


Castle
Deze serie is in niets te vergelijken met de bovenste twee. Behalve dan, dat ze allemaal leuk zijn. Castle valt in dezelfde categorie als CSI, Bones, The Mentalist, Criminal Minds. Die series zijn ook leuk om naar te kijken, maar ik vind deze eigenlijk het leukste. Dat komt omdat Castle echt een leuk personage heeft. De serie gaat niet alleen over alle moorden die opgelost moeten worden, maar ook over het leven van Castle en zijn dochter. Dat maakt het al een stuk interessanter.

Welke series kijken jullie graag?

0 reacties:

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide