donderdag 8 november 2012

Verveling tijdens de les.. Wat doe je dan?


Stel, je hebt een hoorcollege. Het is niet erg interessant. Een man vertelt zijn levensverhaal, waarom hij een paar miljoen jaar geleden voor deze studie heeft gekozen. Daarbij gebruikt hij zo'n 365x het woord 'uhm', alsof hij zijn eigen leven niet meer weet. Tsja, en wat doe je dan?


Je kan natuurlijk met je telefoon gaan zitten spelen. Of je gaat tekenen. Je schrijft alle feestdagen in je agenda, en vervolgens ga je er leuke tekeningetjes bij maken. Sinterklaas, Zwarte piet, de kerstman, de paashaas.. Maar ook lastige dingen als 5 mei. Verjaardagen maak je leuk in je agenda. Zo ziet dat er weer een stuk leuker uit, en heb jij weer wat te doen.


En dan is het de volgende dag. Het hoorcollege van gisteren is alweer voorbij, maar je agenda ziet er een stuk gezelliger uit. Dan ga je naar je volgende hoorcollege. Deze zal toch wel een stuk interessanter worden? Wanneer je gaat zitten, en je kijkt naar het podium, zie je dat hetzelfde fossiel weer vooraan staat. Nee he? En alle feestdagen zijn al bezet. Wat kan ik nu nog gaan tekenen?

Maar goed dat je je telefoon bij je hebt. Je zoekt naar andere, minder belangrijke feestdagen. Zoals 'Praat als een piraat dag', of de nationale dag van het kinderboek. Jeej, zo kunnen we weer verder! En zo wordt je agenda nog leuker!


Wat doe jij als je je verveelt (tijdens de les?)

2 reacties:

Dina zei

Wat teken je leuk zeg! Mijn schriften en agenda staan ook helemaal vol met tekeningen als gevolg van saaie colleges.

Maris zei

Dankje! Ja, je moet iets doen.. :P

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide