vrijdag 30 november 2012

NABLOPOMO Gehaald! :)

Aan het begin van deze maand besloot ik aan nablopomo te beginnen, en aan nanowrimo. En ik ben blij dat ik jullie kan meedelen, dat ten minste een van deze twee is gelukt! :)
Nanoblomo hield in dat ik iedere dag in de maand November, een blogje moest plaatsen. Ik heb besloten ieder blogje om 11.11 te doen, omdat November de elfde maand is, en omdat het gewoon leuk staat. En het is gelukt! Iedere dag heb ik een blogje gecreëerd die om 11.11 gepubliceerd werd.


Was het lastig? Ja, soms wel. Dan werd ik wakker om 11 uur en dan had ik nog niets geschreven. Oeps! Dan maar even snel wat schrijven. Een enorme hulp hierbij was de lijst die ik had gemaakt. Ik heb een lijst van 1 t/m 30 november gemaakt, en daarop blogjes geschreven, die ik dan zou kunnen schrijven. Ik heb me er een aantal keer niet aan gehouden, maar dat maakt niet uit. Er zijn minstens 30 blogjes gekomen, en dat was de bedoeling!

Wat NANOWRIMO betreft.. Het was de bedoeling dat ik in de maand November een boek zou schrijven van minstens 50.000 woorden. Ik had een goed idee, en ben gaan schrijven, maar ik had gewoonweg te weinig tijd. Er jammer, volgend jaar beter!

Ga ik nu vaker bloggen, iedere dag een blogje? Ik ga het proberen, maar ik kan jullie nu al vertellen dat dat bij lange na niet gaat lukken. Wel ga ik mijn blogjes blijven posten om 11.11 (tenzij ik echt de behoefte heb om twee blogjes op één dag te plaatsen..) omdat dat gewoon een leuke tijd is :)2 reacties:

Dave zei

Wat een leuk idee. Ik vrees dat ik hier geen inspiratie genoeg voor zou hebben om elke dag een bericht te kunnen posten. Ik ben al blij dat ik er twee of drie per week heb. Van waar haal je meestal je inspiratie voor blogjes?

Maris zei

Haha vast wel! Hmm goeie vraag.. Ik denk dat ik eigenlijk overal wel inspiratie uit kan halen.. Meestal als ik niet kan slapen of als ik in de bus zit, dan denk ik super veel na, en dan komt er meestal wel wat. Moet het altijd wel gelijk opschrijven, anders ben ik het weer kwijt..

Profile

Mijn foto
Mariska
Dit is een blog van een meisje van 18, genaamd Mariska. Over fashion, fotografie, boeken, muziek en nog veel meer! Follow me, if you like?
Mijn volledige profiel weergeven
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labels

Bloglovin

Follow Blosses

Goodreads

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Mariska has read 0 books toward her goal of 100 books.
hide